© 2018 by Infocus Interior Design

  • Instagram - Black Circle
  • Infocus Interior Design Facebook
  • Infocus Interior Design Flickr
  • Infocus Interior Design Pinterest
  • Infocus Interior Design Twitter
  • Infocus Interior Design Houzz

Interior Design Budapest | 3D Visualisation Budapest | Home Staging Budapest | Show home design Budapest | Property Photography Budapest | Airbnb Photography Budapest 

Interior Design Miskolc | 3D Visualisation Miskolc | Home Staging Miskolc | Show home design Miskolc | Property Photography Miskolc | Airbnb Photography Mickolc 

The Thatched Cottage -

Luxury holiday letting 

Photography: Infocus Interiors

Click here to see more photos

Infocus Interiors was commissioned to create a design concept for a successful recruitment companyThe brief was to design a friendly and contemporary office space with an emphasis on functional layout.

The reconfigured layout included a separate Operations area with three workstations and a Recruitment area for interviews and candidate testing. The red and white colour scheme was used to reflect the strong brand identity. New desks, armchairs and accessories were purchased and up-cycled and recycled pieces were also added to the scheme. The coffee table and the custom-made partition wall are made of old pallets and the candidate desk and chair are vintage finds. The result is a relaxing and practical space for both co-workers and candidates.

This 18th century New Forest cottage has been sympathetically renovated, retaining much of its original character including exposed beams and stunning fireplaces.

The centre piece of the property is the barn, which boasts two open planned mezzanine floors. The high vaulted ceilings give a sense of space and grandeur. The contemporary solid wood benches give ample seating capacity, while imparting a rustic countryside feel.

The contemporary furnishings stand in juxtaposition to the sitting room's traditional beamed ceiling and rustic fireplace. With a foundation of timeless neutrals, a complementary colour scheme of blue brings this living room to life. A turquoise armchair directly resembles the colour of the sea and is repeated in other soft furnishings and accessories.

 

The brief for this tiny art nouveau studio flat was to make it feel brighter and more spacious.  In this 24 sqm (258 sqft) open-plan apartment, space was used to maximum effect. To keep within the tight budget key pieces of furniture were re-used. Green botanical prints and woven accessories were added to infuse warmth into the neutral colour scheme. 

A variety of small-scale, multipurpose furniture was used in order to maximise available space.The pull-down sofa bed leaves the floor space free for the daytime and the red Eames rocking chair provides additional seating. Against the wall there is a small console table that opens up into a dining table. As well as making the room feel more spacious, the mirrored wardrobe hides loads of storage. The decorative custom made coat hanger creates a focal point in the kitchen area. The result is a welcoming yet highly functional home that that delights with a warm and airy feel.

1/1

More projects coming

soon!